Akce a slevy

Množstevní
(více účastníků na 1 kurzu / více objednaných kurzů pro 1 účastníka)
2 účastníci - SLEVA 5%
3 účastníci - SLEVA 10%
4 a více účastníků - SLEVA 15%

Věrnostní
(účast 1 osoby na více kurzech v průběhu 1 kalendářního roku)
2. kurz - SLEVA 5%
3. kurz - SLEVA 10%
4. a další kurz - SLEVA 15%
Všechny slevy lze uplatnit při objednání kurzu, a to v poznámce. Jednotlivé slevy není možné sčítat.
Uvedené slevy platí pouze pro otevřené kurzy, nevztahují se na fóra a diskusní setkání.

FAQ

  1. Je možné uplatnit slevu zpětně, pokud druhého účastníka do objednané akce přihlásím dodatečně?
    Ano, množstevní slevu je možné uplatnit také zpětně. Dle typu úhrady a fakturace může být uplatněna u obou přihlášených účastníků nebo v odpovídající výši pouze u nové objednávky.

  2. Jakou slevu dostanu, když dnes přihlásím dva účastníky z naší firmy na dvě různé akce? Vše bude v rámci jedné objednávky.
    Pokud přihlašujete dvě různé osoby na dva odlišné termíny akce, pak bohužel nemáte nárok na množstevní ani věrnostní slevu.

  3. Na jakou slevu mám nárok, pokud přihlašuji více účastníků na více společných termínů?
    V tomto případě máte nárok uplatnit množstevní slevu. Jelikož slevy není možné vzájemně kombinovat, rádi Vám vyjdeme vstříc takovým typem slevy, která pro Vás v danou chvíli bude nejvýhodnější.
    Pokud tedy například objednáváte dvě akce, kterých se pokaždé zúčastní tři stejní účastníci, máte nárok uplatnit buď množstevní slevu za tři účastníky na jedné akci (10 %) nebo dvě akce pro každého účastníka (5 %). Samozřejmě Vám tedy uznáme 10% slevu, která je pro Vás výhodnější.

  4. Pokud chci objednávat v průběhu roku pro více účastníků mnoho různých akcí, tak skutečně nemohu uplatnit žádnou z uvedených slev?
    V případě, že máte zájem o intenzivnější formu spolupráce, neváhejte se obrátit na naše zákaznické centrum, kde Vám rádi poskytneme bližší informace o výhodách, které poskytujeme klientům s garantovaným ročním odběrem.

  5. Když změním zaměstnání, a bude za mě tedy akci hradit jiný zaměstnavatel, zaniká mi nárok na věrnostní slevu?
    Nezaniká. Pokud se u nás v průběhu jednoho kalendářního roku zúčastníte více akcí, samozřejmě můžete uplatnit věrnostní slevu bez ohledu na Vašeho současného zaměstnavatele.

  6. Pokud se s kolegou přihlásíme na stejný kurz, ale každému z nás vyhovuje jiný termín, máme nárok na množstevní slevu?
    V tomto případě bohužel nárok na slevu nemáte, množstevní sleva se nevztahuje na stejný typ akce ale pouze na konkrétní termín realizace.

  7. Co když jdu na druhý kurz, a mám tedy nárok na věrnostní slevu, ale rozhodnu se přihlásit na dvě další akce najednou, a vzniká mi tedy nárok i na slevu množstevní?
    V takovém případě Vám uznáme raději věrnostní slevu, tedy 5 % na druhou a 10 % na třetí akci. Množstevní sleva ve výši 5 % na obě objednané akce by pro Vás nebyla tak výhodná.

  8. Mám nárok na množstevní či věrnostní slevu také v případě, že jsem si objednal jeden trénink a jeden IT kurz?
    Ano, v takovém případě se na Vás vztahují oba typy uvedených slev. Výjimku v uplatnění těchto slev tvoří pouze fóra a diskusní setkání.

  9. Pokud se přihlásím na fórum a zároveň také na seminář, na jakou slevu mám nárok?
    V případě, že se účastníte některého z našich fór, máte možnost množstevní i věrnostní slevu uplatnit POUZE na druhou objednanou akci (tedy trénink, hardskillový kurz či IT kurz). Na fóra a diskusní setkání se množstevní ani věrnostní slevy v tomto případě nevztahují.

  10. Množstevní slevu nemohu na fórum uplatnit ani v případě, že na něj přihlásím dva kolegy?
    Pokud se na fórum společně hlásí dva účastníci ze stejné společnosti, mají nárok místo množstevní slevy využít tzv. prémiové ceny, která je podstatně výhodnější.
     

 

Nenašli jste tady odpověď na Vaši otázku? Kontaktujte, prosím, naše zákaznické centrum, kde Vám s uplatněním slevy rádi poradíme.