Cíle kurzu
Cílem je seznámit vás s problematikou odpadů ve stravovacích provozech a se základními povinnostmi původců odpadů.
Budou vysvětleny základní pojmy. Seminář vám přinese odpovědi na otázky, co se má udělat s odpadem před jeho vyhozením, jak správně likvidovat zbytky jídel, zda je možné používat drtič odpadu, a mnoho dalších informací.Určeno pro
Seminář je určen všem, kteří se chtějí o problematice odpadů ve stravovacích provozech dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za tuto oblast zodpovědní. Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena problematika stravovacích provozů).Obsah kurzu
• přehled platné legislativy,
• základní pojmy a definice,
• legislativní požadavky (povinnosti při nakládání s odpady),
• povinnosti původce odpadů,
• hygienické požadavky,
• praktické nakládání s odpady ve stravovacích provozech.
Dotazy a diskuze.Poznámka
Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.