Manažer bezpečnosti potravin

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity (předchozí).
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde
  • Akce

  • Typ akce:
    kurz
  • Vedeno v jazyce:
    česky
  • ID akce:
    3582851
  • Místo konání

  • Region:
    Praha
  • Adresa:
    ČSJ, Praha
  • Termín

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Popis kurzu Manažer bezpečnosti potravin

Bezpečnost potravin je důležitá pro všechny potravinářské provozy. Splnit požadavky všech standardů je ale velmi náročné. Po absolvování kurzu Manažer bezpečnosti potravin se budete v požadavcích potravinářských standardů perfektně orientovat.

Komu je kurz určen?

Vedoucím pracovníkům a pracovníkům řízení jakosti potravinářských firem, pracovníkům řízení jakosti firem souvisejících se zpracováním potravin, dodavatelům provozovatelů potravinářských podniků, odpovědným osobám stravovacích zařízení, pracovníkům dozorových orgánů a poradcům systémů managementu kvality v potravinářském průmyslu.

Co Vám kurz přinese?

  • Podrobné seznámení se zásadami a zaváděním systému HACCP v potravinářských a stravovacích provozech, v provozech dodavatelů potravinářských podniků.
  • Podrobný přehled o zásadách správné výrobní a hygienické praxe v potravinářských a souvisejících provozech podle Codexu Alimentarius.
  • Základní orientaci v evropské a české legislativě týkající se bezpečnosti potravin.
  • Seznámení s požadavky nejdůležitějších národních i mezinárodních standardů v oblasti bezpečnosti potravin.

Obsah kurzu:

  • Systém HACCP – význam, zavádění, realizace, ověřování vhodnosti systému.
  • Správná výrobní praxe, správná hygienická praxe, programy nezbytných předpokladů.
  • Systém managementu bezpečnosti potravin  podle standardu FSSC 22000 – Požadavky normy BRC a jejich výklad.
  • Požadavky normy IFS a jejich výklad.

Doba trvání kurzu:

3 dny

Odborný garant:

Ing. Eva Linhartová

Lektoři:

Ing. Eva Linhartová

Forma ukončení:

Účastník při splnění 80 % docházky obdrží osvědčení o absolvování kurzu.

Doporučení:

Úspěšný absolvent kurzu má možnost se přihlásit k

/www.csq.cz/personalni-certifikace/manazer-bezpecnosti-potravin-1>certifikační zkoušce u certifikačního orgánu.

Kurz je doporučen držitelům personálních certifikátů k recertifikaci.

Navazující kurzy:

/www.csq.cz/kurzy/auditor-potravinarskych-procesu>Auditor potravinářských procesů

Grafické modulové schéma v oblasti potravin naleznete 

zde.

Bližší informace:

Jana Kvapilová, tel.: +420 221 082 231

kvapilova@csq.cz
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde