
Seznámit se z pohledu uživatele čistých prostor s požadavky na čistotu výrobních prostor podle normy EN ISO 14644 v aktuálním znění – základní přehled o klasifikaci, testování a monitorování koncentrace částic i mikrobiální. Mimo jiné porozumět, jaké problémy se mohou vyskytnout při užívání a monitorování prostředí v čistých prostorech.
Všem pracovníkům firem s požadovaným řízením a kontrolou čistých prostor podle EN ISO 14644, např. z oblasti kvality, středního a vyššího managementu, údržby a provozu budovy, procesního inženýrství, dokumentace a regulatory.
Časový program kurzu:
1. den:
08:45 – 09:00 Prezence
09:00 – 17:00 Odborný program
2. den:
8:00 – 16:00 Odborný program
Během programu v prezenční formě bude účastníkům podáno občerstvení (káva, čaj, minerálka, chlebíčky, ovoce, zákusek).
Kurz je možno realizovat jako podnikový přímo u zákazníka se zaměřením na jeho vlastní problematiku. Nabídku (vč. možnosti provedení on-line) na vyžádání rádi zpracujeme.
Účastníkům bude vystaveno OSVĚDČENÍ o absolvování s uvedením rozsahu a obsahové náplně kurzu.