NÁVRH ŠTÍHLÝCH VÝROBNÍCH PRACOVIŠŤ OD A DO Z. Praktická realizace ve společnosti RM GASTRO s.r.o.

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde
  • Místo konání

  • Region:
    Jihočeský kraj
  • Adresa:
    Veselí nad Lužnicí
  • Termín

  • Doba trvání:
    1 den
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Popis kurzu NÁVRH ŠTÍHLÝCH VÝROBNÍCH PRACOVIŠŤ OD A DO Z. Praktická realizace ve společnosti RM GASTRO s.r.o.

Produktivita práce, eliminace plýtvání, layout, standardizace, materiálový tok.

Praktická realizace ve společnosti RM GASTRO s.r.o.

Efektivní výroba znamená produkovat výrobky v co nejvyšší kvalitě, maximálně flexibilně a při nejnižších možných nákladech. Ceny jednotlivých vstupů v podobě materiálů, energií, strojů a zařízení či pracovní síly jsou pro všechny podniky přibližně stejné. V čem se tedy odlišit? Kde hledat prostor pro to být úspěšnější než ostatní? Odpověď je poměrně jednoduchá, je to v efektivitě využívání těchto zdrojů.

Seminář Vás naučí, jak projektovat Vaše výrobní pracoviště s cílem dosáhnout co nejvyšší efektivity vykonávané práce při zachování 100% kvality produkce a v optimálních ergonomických podmínkách.

Lektor

Ing. Marcel Pavelka, IEn. – jednatel, projektový manažer – API - Akademie produktivity a inovací, s.r.o.

Komu je seminář určen

Vedoucí pracovníci výroby, průmysloví a procesní inženýři, LEAN manažeři, projektanti pracovišť, technologové, mistři, předáci.

Cíle semináře

  • Definovat základní principy štíhlého pracoviště a štíhlých výrobních buněk.
  • Představit komplexní metodiku pro projektování výrobních buněk a výrobních pracovišť.
  • Zaměřit se na flexibilitu a univerzálnost pracovišť.
  • Naučit se navrhovat pracoviště s přihlédnutím k optimálním ergonomickým podmínkám.
  • Představit koncept efektivního logistického zásobování projektovaných pracovišť.
  • Prezentovat ukázky realizovaných projektů a workshopů v dané oblasti.

Program

  • Principy štíhlého pracoviště a štíhlých výrobních buněk.
  • Flexibilita a univerzálnost pracoviště.
  • Nejčastější chyby při navrhování pracovišť.
  • Postup při projektování výrobních pracovišť.
  • Optimální layout pracoviště.
  • Balancování operací pro různé objemy produkce.
  • Ergonomické projektování.
  • Koncept interní logistiky a zásobování.
  • Automatizace a robotizace pracovišť.
  • Digitalizace procesů jako nástroj zvýšení flexibility.
  • Praktické použití jednotlivých metod a nástrojů optimalizace na vybraném pracovišti společnosti RM GASTRO s.r.o.

Příloha doplňující kurz NÁVRH ŠTÍHLÝCH VÝROBNÍCH PRACOVIŠŤ OD A DO Z. Praktická realizace ve společnosti RM GASTRO s.r.o.

Příloha kurzu
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Kontaktovat firmu - API - Akademie produktivity a inovací, s.r.o.

Váš email:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu. Kolik je šest a pět ? Součet zapište číslicemi.

Dodavatel veřejného kurzu

API - Akademie produktivity a inovací, s.r.o.

Prosíme zmiňte EduCity
při kontaktování dodavatele

Adresa

Želevčice 5, 274 01 Slaný

Kontakty


*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.