Popis kurzu:2000 Sb.). Provozovatelé jsou povinni pravidelně (nejméně 1x ročně) zajistit školení a vést o něm písemnou dokumentaci.
Obsah kurzu:• bezpečnost potravin a pokrmů - fyzikální, chemická a mikrobiologická nebezpečí
• zdravotní stav pracovníků, infekční onemocnění a otravy z potravin
• správná výrobní praxe
• správná hygienická praxe
• zásady desinfekce, dezinsekce a deratizace
• osobní hygiena pracovníků
• provozní hygiena
• význam systému HACCP, co nám přináší, co je systém kritických bodů, kritická mez, preventivní opatření, nápravná opatření, dokumenty, záznam, ověřovací postupy,…
• platná legislativa
• Výsledky kontrolní činnosti dozorových orgánů
UPOZORNĚNÍ:
Školení je nutné mít uhrazeno nejpozději den před konáním kurzu.
Po úhradě školení obdržíte přístupové údaje, kterými se budete moci ke kurzu připojit.